Izjave strank

Mnenje naših strank je ključnega pomena, saj lahko le tako izboljšamo naše storitve ter ponudbo. Gradimo na 100% zadovoljenosti strank z našimi storitvami.

Ker vemo, da mnenje drugih šteje, nekaj le teh objavljamo na tem mestu.

Špela Terpin, Gospodarsko razstavišče d.o.o.

Gospodarsko razstavišče sodeluje s podjetjem Mk Light Sound že vrsto let. Največji in najzahtevnejši projekt je bila izvedba ministrskega srečanja OVSE v letu 2005. Poleg tega smo skupaj izpeljali vrsto uspešnih projektov. Ekipa MK light nas je prav pri vseh pozitivno presenetila s kreativnostjo, kakovostjo in zanesljivostjo. Ob tem želimo poudariti tudi to, da so predstavniki MK light vedno pripravljeni svoje bogate izkušnje in znanje nesebično deliti z naročniki in drugimi izvajalci projekta. Da zaključimo podjetje odlikuje profesionalnost, požrtvovalnost in predanost dejavnosti, ki jo izvajajo.

Danica Badovinac, Advertus d.o.o.

Naj gre za malo, srednjo ali veliko prireditev, tehnična podpora mora na vseh nivojih biti brezhibna. Ko se ti ponavlja, da z nekim izvajalcem vse poteka kot sta dogovorila, več ne dvomiš v svojo izbiro. Navsezadnje je to tisto kar iščeš - dolgoročnega partnerja, na katerega se lahko zaneseš. MK Light Sound pa ti ponudi še veliko več. Strokovnost, dobro opremo, brezhibno izvedbo in profesionalnost. Vedno imaš občutek, da si dobil še boljše od najboljšega.
Kreativnost v mladem delu in izkušnje v starem delu ekipe, pa sta ključna razloga, da so tvoja prva izbira. Poizkusite, prepričali bodo tudi vas!

Viktorija Potočnik, Pionirski dom

Festivalna dvorana, ena najlepših Plečnikovih dvoran je s svojo dotrajanostjo izgubljala na pomenu enega najlepših prostorov za dogodke vseh generacije. Iskrena želja, smelost pri odločitvi ter strokovnost sta povezali podjetje MK Light Sound d.o.o. in Pionirski dom - Center za kulturo mladih. V skupni želji, da dvorani povrnemo njeno zapeljivost in prisrčnost smo se kljub dolgotrajnemu denacionalizacijskemu postopku in skromnim finančnim sredstvom odločili za sodelovanje. Razumevanje, izjemna strokovnost podjetja in njegovega lastnika se kaže danes s svojimi rezultati. Zaradi obnovljene svetlobne, zvočne in električne infrastrukture ter barvne prenove so dvorani dodali svežino in prisrčno zapeljivost, zaposlenim pa svež in izviren delavni elan. Lepo je sodelovati s podjetjem MK Light Sound d.o.o, kjer je veliko poslovnega razumevanja za kulturno ustanovo in izvirne strokovnosti.

Gregor Žavcer, Urbano pleme d.d.

Kadar se delajo najzahtevnejši dogodki je izbira jasna: MK Light Sound.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.