Kontrolerji za media serverje

Olajšajo nadzor oziroma upravljanje z media serverji ter skrbijo za distribucijo medijskih vsebin v vse naprave, ki se nahajajo v enotnem sistemu.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Pandoras Box Media Manager na novo definira področje upravljanja z medijskimi datotekami in predvajanja le teh v realnem času. Ta samostojna programska oprema vam omogoča sinhronizacijo in mrežni nadzor vseh Pandoras Box predvajalnih naprav in vsebuje 8 časovnih linij ter dva zunanja USB kontrolna vmesnika. 
 

Pandoras Box Media Manager na novo definira področje upravljanja z medijskimi datotekami in predvajanja le teh v realnem času. Ta samostojna programska oprema vam omogoča sinhronizacijo in mrežni nadzor vseh Pandoras Box predvajalnih naprav in vsebuje 2 časovni liniji ter zunanji USB kontrolni vmesnik.

Pandoras Box Media Manager na novo definira področje upravljanja z medijskimi datotekami in predvajanja le teh v realnem času. Ta samostojna programska oprema vam omogoča sinhronizacijo in mrežni nadzor vseh Pandoras Box predvajalnih naprav in vsebuje 1 časovno linijo.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.