Pandoras Box Media Server PRO

Proizvajalec: Coolux

Pandoras Box Media server omogoča širok nabor orodji in možnosti za delo z medijskimi vsebinami in projekcijo v realnem času. Je popolno orodje za odmevne predstavitve izdelkov, govorne nastope in multimedijske projekte. Prosto urejanje medijskih vsebin, spreminjanje barve, oblike in pozicije, sinhroniziranje audia in animiranje 3D objektov kot so logtipi in izdelki, vse to vam Pandoras Box media server omogoča v realnem času.

Pandoras Box Media server PRO vključuje:
Dvojni DVI izhod
16 video in 32 grafičnih plasti
2TB diskov v RAID konfiguraciji

 

Video izhod:
Vsi Pandoras Box Media serverji vključujejo popolno podporo za predvajanje ''full HD'' vsebin. Oba DVI izhoda torej podpirata ločjivost 1920x1080 pik pri 60 ali 50 Hz.

HD predvajanje:
Ker HD format postaja standard za velike projekcije, vsi Pandoras Box media serverji podpirajo predvajanje HD vsebin.

Video formati:
Medijske vsebine so eden pomembnejših dejavnikov pri delu z media serverji. Zato imajo Pandoras Box media serverji vgrajen HD Mpeg media konverter, ki omogoča konvertiranje izvirnega videa v formate primerne za vaš projekt. 

  • Podprti video formati: MPEG2, AVI, Quicktime
  • Podprti formati slik: .bmp, .jpg, .tga, .png
  • Podprti audio formati: .mp3, .wav

3D Večplastni sistem:
S pravim 3D okoljem in do 16-imi video plastmi Panoras Box ponuja veliko fleksibilnosti pri kreiranju realno časovnih medijskih produkcij. Vse plasti so lahko pozicionirane in animirane v 3D prostoru kar zagotavlja okolje za spektakularne prestavitve in multimedijske dogodke. 

Efekti:
Z več kot 200 prelivi, 200 video efekti in 50 različnimi barvnimi ter ''keying'' filtri vaša video kompozicija pridobi novo raven kreativnih možnosti.

Keystone popravki:
Pandoras Box media server vključuje patentirani keystone algoritem, ki vam omogoča natančne realno časovne popravke slike v primeru, da projektorji na projekcijsko površino ne projecirajo pod pravilnim kotom. Ta lastnost je posebej uporabna v primeru, da imamo na voljo malo časa za montažo ali pa, da imamo opravka z ''moving head'' video projektorji.

Napredna deformacija slike:
Vgrajeni deformator slike vam omogoča, da ustvarite katerokoli 3D obliko, kar vam omogoča projeciranje na skoraj vsako površino (kroga, valj, piramida...), ki si jo lahko zamislite. 

''Softedge'' preliv:
Softedge preliv vam omogoča da na ravne, ukrivljene ali 3D površine projecirate z več kot enim projektorjem. Pri tem se ravno zaradi softedge preliva ne vidi dvojno prekrivanje sllike, ki se ponavadi pojavi ko uporabljamo več projektorjev hkrati. Ta funkcija vam torej omogoča, da lahko sestavite neprekinjeno enakomerno osvetljeno projekcijo ne glede na število projektorjev, ki jih uporabljate.

Vhod za ''živo'' sliko - SD/HD SDI procesiranje:
Ena ključnih funcij Pandoras Box media serverja je visoka kakovost vhoda za živo sliko, ki omogoča uporabo SD in HD SDI signalov z zamudo le 2-eh frame-ov. Vključeni so tudi ''de-interlace'' filtri, ki omogočajo, da v realnem času zagotovite enakomerno prepleteno živo sliko pri njeni polni hitrosti. 

Popolni nadzor:
Za nadziranje imate na voljo več različnih protokolov. Lahko uporabite vgrajeno ''time line'' kontrolo ali DMX kontrolni pult, oboje Vam omogoča nadzor vseh parametrov media serverja. Poleg DMX in ''time line'' nadzora je so voljo še naslednji kontrolni protokoli TCP/IP, SMPTE, RS232/422 in Art-Net.

Widget ustvarjalec:
V primeru da potrebujete prilagojen uporabniški umesnik za nadzor Pandoras Box Media serverja vam widget ustvarjalec omogoča, kreiranje lastnih kontrolnih vmesnikov, ki ne krmilijo samo Pandoras Box media serverja ampak tudi ostale sisteme, ki so vključeni v isti mreži.

DMX Matrika:
V posebnih aplikacijah kjer se za projeciranje videa uporabljajo LED ali inteligentna svetila vsako svetilo deluje kot en video ''pixel''. Zato je v Pandoras Box media server vgrajena DMX matrika, ki kontrolira svetila, da primerno reagirajo na video vsebino, ki se prikazuje.

Vsebine:
Media server vsebuje več kot 2000 vnaprej nameščenih medijskih datotek.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.