Efekti

Služijo za dodatno popestritev prostora, nekatere - kot je fina megla - pa tudi nujno potrebujemo saj omogočajo vidljivost svetlobnih žarkov.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Fog 1500FT naprava za meglico, ki je najbolj dovršena naprava na voljo na trgu. FOG 1500FT odlikujejo dovršena oblika in vgrajen grelec narejen iz 100% alumija ter visoko zmogljiva tiha črpalka. Vgrajen grelec zagotovi čist, suh in visoko efektiven vir megle.

FAZE 1000 FT naprava za meglo je opremljena z najbolj dovršenimi funkcijam in novo tehnologijo, ki vključuje aluminijasti grelec, tiho črpalko, krmilno elektroniko ter dva zelo tiha ventilatorja.

HAZE 400 FT je Robe-ova profesionalna naprava za meglo. Naprava je zmožna z pomočjo vgrajenega kompresorja zagotoviti hitro in tiho veliko količino megle. Napravo je možno krmiliti preko DMX povezave, kar napravo naredi še bolj vsestransko.

StageBanner 10 AT je DMX kontrolirana naprava za vrtenje oglasnih panojev, ki je primerna za sejme, gledališča in odre.

 

StageBanner 50 AT je DMX kontrolirana naprava za vrtenje oglasnih panojev na sejmih, gledališčih in odrih. Glede na StageBanner 10AT se razlikuje v večji nosilnosti, ki znaša 50kg.

MediaSpinner 50 AT ima iste lastnosti kot StageBanner 50AT za razliko v tem, da ima vgrajene inštalacijo z priključki za avdio/video in 230V napajanje. Zarado svojih lastnosti je možno na MediaSpinner 50AT priključiti plazma, LCD zaslone, projektorje in zvočnike. MediaSpinner je DMX kontrolirana naprava za vrtenje oglasnih panojev in ostalih prikazovalnikov na sejmih, gledališčih in odrih.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.