Menjalci barv

Omogočajo spreminjanje barv svetlobe po principu CYM (Modra, Rumena, Magenta). Krmilimo jih lahko s pomočjo DMX protokola. Za razliko od moving headov in skenerjev pa menjalci barv niso motorizirani in jih lahko premikamo le ročno.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

REDMix 3•192 je LED svetilo, ki vsebuje 12° optični sistem, ki ga po potrebi lahko zamenjamo s 25° ali 15 x 45° optičnim sistemom. Svetilo zagotavlja močne saturirane barve, ki so po intenzivnosti primerljive s tistimi, ki jih ponavadi najdemo pri Wash svetilih moči 700W.

CitySkape Xtreme je svetilo z dvema neodvisnima LED moduloma, ki vključujeta 188 Luxeon K2 RGBW LED izvorov in je namenjeno zunanji rabi. Visoka svetilnost, ki jo zagotavljajo K2 LED izvori je razlog, da je to svetilo idealno za razsvetljavo večjih stavb in notranjih ter zunanjih odrov.

ROBE CitySource 96 je zadnja novost v rastočem segmentu LED svetil. Moč svetila je zadostna za veliko večino tudi najbolj zahtevnih svetlobnih projektov. Aluminijasto IP65 ohišje in 96 visoko svetilnih REBEL LED-ic omogoča zavidljivo svetilnost, ki je do sedaj LED svetila niso dosegala.

CitySkape 48 dostavlja bogate saturirane barve in barvne efekte za aplikacije kot so barvanje sten, poudarki raznih arhitekturnih in scenskih elementov in osvetljevanje stavb.Je vzdržljivo in robustno svetilo z življensko dobo vsaj 60.000 ur. Podnožje je izdelano iz litega aluminija in vključuje napajalnik ter inteligentni LED pogon.

ColorMix 575AT ponuja CMY barvno mešanje, motoriziran zoom od 10 do 26 stopinj, barvni disk s 4-imi barvami, 3200K filtrom, 5600K filtrom, UV filtrom in belo ter frost filter. Idealen je za gledališča, klube, žive nastope, osvetljevanje scenskih elementov, arhitekturne aplikacije itd.

ColorMix 250AT je statično svetilo s fresnel lečo. Namenjeno je predvsem uporabi v gledališčih, TV studijih in zunanjih ter notranjih arhitekturnih inštalacijah. Vključuje CMY sistem barvnega mešanja, barvni disk s šestimi barvami, frost filter, dimer, zaslonko, oblikovalec žarka in senčila. Svetilo lahko samostojno stoji na tleh ali pa ga montiramo na zid oziroma strop.

ColorMix 240AT je kompaktna verzija ColorMix-a 250AT. Vsebuje vse funkcije, ki jih oblikovalci svetlobe in arhitekti smatrajo za najbolj uporabne, kot so: CMY barvni sistem, zaslonka, dimer, dalinjski vklop žarnice in vgrajen spomin za shranjevanje programov kar omogoča samostojno delovanje. ColorMix 240AT je idealen nadomestek konvencionalnih PAR reflektorjev s skrolerji.

Beam 250XT je idealno svetilo za poživitev katerekoli svetlo obarvane površine. Vrtljivi barvni disk vsebuje 11 barvnih filtrov, vrtljivi efektni disk pa 3 barvne filtre, 2 gobosa in 3 efekte; ročni zoom omogoča nastavitev snopa svetlobe med 11 in 20 stopinjami.

REDBlinder 2•96 je vmeščen v standardno 8-lite blinder ohišje in predstavlja LED izvedbo klasičnega blinderja. Vključuje 8 LED modulov, vsak od njih je opremljen z 12 RGB K2 LED diodami. Module lahko nadziramo ločeno v parih. Produkt je namenjen odrskim dogodkom, televizijskim studiom, arenam in večjim dvoranam. 

REDBlinder 2•48 je 4 modulna verzija REDBlinderja 2•96. Vgrajen je v standardno 4 lite blinder ohišje in vsebuje 4 LED module, vsak od njih pa 12 RGB K2 LED diod. Module lahko nadziramo ločeno v parih. Izdelek je namenjen srednje velikim gledališčem, koncertnim dvoranam, televizijskim studiom, klubom itd.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.