Skenerji

V tem primeru žarek premikamo s pomočjo motoriziranega ogledala. Skenerji omogočajo podobne funkcije kot moving headi le, da so te bolj omejene. Njihova poglavitna prednost je hitrost premikanja žarka. Primerni so predvsem za diskoteke, klube, majhne in srednje koncertne dvorane ter razne dogodke.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Scan 1200XT je najmočnejši skener v proizvodnem programu proizvajalca Robe Lighting.Scan. 1200XT je idealen za vse vrste aplikacij. To lahko in kompaktno svetilo Vam nudi 2 barvna diska, gobo disk s 5 statičnimi gobosi, efektni disk 3 vrtljivimi prizmami, motoriziran focus in iris, variabilen strobo efekt...

Scan 575XT je idealno svetilo za večje kljube in dogodke kjer je potrebena velika svetilnost. Zahvaljujoč 575W žarnici in posebej zanj načrtovani optiki Scan 575XT dosega presenetljivo svetilnost. Lastnosti kot so 2 gobo diska, dalinjski fokus, iris, vrtljiva prizma in CTO ter CTB korekturni filter pa mu omogočajo zelo široko področje uporabe.

Scan 250XT je idealno svetilo za raznovrstne klube, diskoteke ali bare še posebej v primeru, ko je željena barvitost in iskrivost prostora. Ključne lastnosti Scana 250XT so, gobo disk s 6 gobosi, barvni disk z 11 barvami, dalinjski fokus, frost efekt ter seveda dimer in shutter.

ClubScan 250CT ima v primerjavi z XT serijo prenovljeno programsko opremo, kar mu omogoča opcijo avto in glasbenega sprožilca. Poleg tega nudi gobo disk z 9 vrtljivimi gobosi, barvni disk z 11 barvami ter shutter.Primeren je za manjše klube, bare, bowling klube ipd.

ClubScan 150CT ima v primerjavi s svojim predhodnikom, DJ Scan-om 150CT, izboljšano programsko opremo ter elektroniko, kar mu omogoča samostojno delovanje. Poleg naštetega vsebuje še glasbeni sprožilec, gobo disk z 11-imi gobosi, barvni disk z 11-imi dikroičnimi filtri, UV filter, tri večbarvne filtre in shuter s strobo efektom.

ClubRoller 250CT je po funkcijah in obliki enak ClubScan-u 250CT le, da ClubRoller 250CT uporablja namesto ravnega ogledala valj. Svetilo omogoča master/slave in samostojno delovanje. Poleg naštetega pa vsebuje še gobo disk z 9 gobosi, barvni disk z 11-imi barvnimi filtri, UV efekt, 3 večbarvne filtre + odprto in zaslonko, ki omogoča tudi strobo efekt. 

ClubRoller 150CT je opremljen z valjastim ogledalom, glasbenim sprožilcem, gobo diskom s 13-imi gobosi, barvnim diskom z 11-imi barvnimi filtri, UV filtrom, 3 barvnimi filtri + odprtio in zaslonko, ki omogoča tudi strobo efekt.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.