Napajalni kontrolerji

Zagotavljajo napajanje za LED svetila. Zaradi vgrajenega inteligentega vmesnika pa poleg tega omogočajo še programiranje oziroma nadzor LED svetil, lahko pa jih krmilimo tudi s pomočjo DMX protokola.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

Za napajanje in upravljanej Anolis LED svetil skrbijo napajalniki ArcPower serije. Izdelani so le iz najboljših komponent in materialov, ki lahko zagotovijo potrebe po zmogljivosti in zanesljivosti. Ob uporabi standardiziranih protokolov kot so DMX 512 in RS232 ter za povezovanje med napravami RJ45 konektorji je ArcPower serija idealna rešitev za svetlobne oblikovalce. 

Za napajanje in upravljanje Anolis LED svetil skrbijo napajalniki ArcPower serije. Izdelani so iz najboljših komponent in materialov, ki lahko zagotovijo potrebe po zmogljivosti in zanesljivosti. Ob uporabi standardiziranih protokolov kot so DMX 512 in RS232 ter za povezovanje med napravami RJ45 konektorje je ArcPower serija idealna rešitev za svetlobne oblikovalce. 

Anolis ArcPower 144 je idealna rešitev za večje projekte saj z svojo močjo zadovolji najbolj zahtevnim zahtevam v velikih in kompleksnih sistemih. Kompatibilnost je dosežena preko DMX 512 in RS232 vhodov in Cat. 5e. povezovalnih kablov, ki zagotovijo preprosto povezovanje.

Anolis ArcPower 360 je idealna rešitev za večje projekte saj z svojo močjo zadovolji najbolj zahtevnim zahtevam v velikih in kompleksnih sistemih. Kompatibilnost je dosežena preko DMX 512 in RS232 vhodov in Cat. 5e. povezovalnih kablov, ki zagotovijo preprosto povezovanje. ArcPower 144 ima vgrajene predprogramirane programe in možnost lokalnega programiranja na napravi, kar celotni sistem dvigne na novo raven.

ArcPower 16x6 je primeren za napajnenje LED sistemov pri katerih se zahteva ločeno upravljanje vsakega svetlobnega telesa. Na voljo je 16 različni izhodov, torej imamo nadzor nad 16 conami. To nam omogoča sestavljanje različnih vzorcev in matrik. Vsak izhod je zmožen napajati do 6 LED diod, kar je idealno za upravljanje ArcSource 3/6, ArcSource Inground 3/6 in ArcLink 3 svetil. 

ArcLink Micro ponuja alternativno rešitev za Linear LED Lighting tam kjer niso zahtevane velike moči napajalnikov. ArcLine Micro je 400mm RGB trak, ki se ga lahko razdeli tudi v 100mm RGB trakove, kar nam omogoča zelo enostavno in fleksibilno montažo ob uporabi SuperFlux LED diod. Napajanje in kontrola ArcLine Micro je zagotovljena z ArcPower micro 270, ki se ga upravlja preko DMX 512 protokola. Z enim ArcPower micro 270 lahko napajamo do 3 m ArcLine Micro diod.

ArcPower 36/K2 se uporablja za napajanje in kontrolo Anolis K2 svetlobnih teles. Ob uporabi standardiziranih protokolov kot so DMX 512 in RS232 ter za povezovanje med napravami RJ45 konektorje je ArcPower 36/K2 idealna rešitev za svetlobne oblikovalce, ki zahtevajo večje svetlobne moči. 

ArcPower 72/K2 se uporablja za napajanje in kontrolo Anolis K2 svetlobnih teles. Ob uporabi standardiziranih protokolov kot so DMX 512 in RS232 ter za povezovanje med napravami RJ45 konektorje je ArcPower 72/K2 idealna rešitev za svetlobne oblikovalce, ki zahtevajo večje svetlobne moči. 

ArcPower 36 SmartWhite je izdelan na enak način kot ArcPower 36 vendar je namenje za napajanje in kontrolo Anolis SmartWhite LED svetlobnih teles. Elektronska regulacija posameznih belih kanalov omogoča gladko regulacijo barvnih temperatur, ki omogočajo kontrolo barvnih odtenkov bele.

ArcPower 144 SmartWhite je izdelan na enak način kot ArcPower 144 vendar je namenje za napajanje in kontrolo Anolis SmartWhite LED svetlobnih teles. Elektronska regulacija posameznih belih kanalov omogoča gladko regulacijo barvnih temperatur, ki omogočajo kontrolo barvnih odtenkov bele. Ob uporabi standardiziranih protokolov kot so DMX 512 in RS232 ter za povezovanje med napravami RJ45 konektorje je ArcPower SmartWhite idealna rešitev za svetlobne oblikovalce, ki želijo doseči različne odtenke bele barve. 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.