Anolis

ANOLIS je divizija za ahitekturno razsvetljavo, ki deluje v okviru podjetja ROBE lighting. Ustanovljena je bila, z namenom proizvodnje visoko kakovostnih LED svetil za svetovni trg. Prodajni program ANOLIS združuje najmodernejše tehnologije, ki jih danes poznamo v razsvetljavi, z usklajenimi dizajnerskimi pristopi, kar zagotavlja, da ANOLIS ostaja med vodilnimi proizvajalci na trgu LED svetil.

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

ArcSpot Recessed 170AT je svetilo primerno predvsem za arhitekturno razsvetljavo, restavracije, klube, cerkve, razstavne prostore in ostale aplikacije kjer se uporabljajo stropna svetila. Ponuja gobo disk s 7-imi gobosi in odprto, nov barvni disk z 10-imi barvami in belo, dalinjski fokus, dalinjsko prižiganje in ugašanje žarnice ter zelo hitro gibanje.
 

Ecolor 250 ima vgrajeno 250W plinsko žarnico, ročni zoom ki omogoča nastavitev žarka med 8 in 22 stopinjami, CMY barvni sistem in dimer. Svetilo je namenjeno zunanji uporabi in ima IP68 zaščito. Je idealno za zunanje osvetlitve stavb, spomenikov, fontan...

Anolis ArcSource 1 je enobarvna visoko zmogljiva LED lučka, ki ima vgrajen LUXEON LED element. Na voljo je v LED barvnih izvedbah R, G, B, A, CW, WW

 

Anolis ArcSource 3 RGB združuje dovršeno LED svetlobno tehnologijo z industrijskim MR16 standardom, ki ustvari poseben razred svetlobnih sistemov. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 3 RGB predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve.

 

Anolis ArcSource 6 RGB združuje dovršeno LED svetlobno tehnologijo z industrijskim MR16 standardom, ki ustvari poseben razred LED svetlobnih teles. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 6 RGB predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve. Zelo visoka kvaliteta optičnega sistema zagotavlja Anolis produktom zelo širok razpon med potrebami različnih aplikacij.

 

Anolis ArcSource 7 RGBW združuje dovršeno LED svetlobno tehnologijo z industrijskim MR16 standardom, ki ustvari poseben razred LED svetlobnih teles. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 7 RGBW predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve. Zelo visoka kvaliteta optičnega sistema zagotavlja Anolis produktom zelo širok razpon med potrebami različnih aplikacij.

 

Anolis ArcSource 12 združuje dovršeno LED tehnologijo z industrijskim standardom AR1-11, ki ustvari poseben razred LED svetlobnih teles. Ob uporabi zelo dobrih materialov Anolis ArcSource 12 predstavlja profesionalno rešitev za vaše zahteve. Zelo visoka kvaliteta optičnega sistema zagotavlja Anolis produktom zelo širok razpon med potrebami različnih aplikacij.

 

Z združevanjem standarda AR1-11 za pritrjevanje LED svetil tople in hladne bele svetlobe in ob uporabi Anolis digitalnega upravljalnika lahko dosežemo z ArcSource 12 SmartWhite več barvnih temperatur iz ene same svetlobne LED naprave. Z mešanjem barv in ustvarjanju prave barvne temperature lahko ustvarimo okolje, ki je ugodno za preživljanje prostega časa.

 

Kjer so potrebne visoke ravni svetlobe glede na pogoje iz okolice se za osvetlevanje uporabi svetlobna telesa z Luxeon K2 LED diodami. K2 Luxeon LED svetlobna telesa prinašajo visoko moč družini ArcSource LED svetil.

 

ArcSource Wall 3 RGB je izdelana iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 54. Z možnostjo mešanja barv in svoje edinstvene oblike je primerna za osvetljevanje sten iz spodnje in zgornje strani. V ArcSource Wall 3 je možno vgraditi LED Luxeon svetlobni element tople 3200K in hladne bele 6500K, kar je idealno nadomestilo za nizkonapetostne halogenske stenske svetilke.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.