Avdio oprema

Zvok je povsod okoli nas, na poti v službo, doma, v lokalu, kinu in diskoteki. Z našo avdio opremo poskrbimo, da vaša ušesa ob tem ne trpijo. Kvalitetni zvočniki, ojačevalniki, procesorji, itd... so ključni za kvalitetno reprodukcijo zvoka in mi vam jih lahko zagotovimo.

So ključni del vsakega avdio sistema in element, ki v veliki meri določa kvaliteto zvočne slike. Seveda vsak zvočnik ni primeren za vsako aplikacijo zato je primerna izbira ključnega pomena zato, da se zagotovi primeren rezultat. Poznamo aktivne, pasivne in 100V zvočne omarice.

Poleg zvočnikov eden izmed ključnih elementov zvočne slike. Zagotavljajo, da zvočnik prejme primerno jakost in impedanco zvočnega signala.

Avdio mešalne mize so poleg zvočnikov in ojačevalnikov eden ključnih sistemov za zagotavljanje kvalitetne zvočne slike. V naši ponudbi avdio mešalnih miz ponujamo digitalne avdio mešalne mize, ki so v zadnjem času zaradi svoje fleksibilne uporabe zelo razširjene na trgu.

Avdio procesorji delimo na analogne ter digitalne. Analogni signalni procesorji delujejo neposredno na analogni signal medtem, ko digitalni procesorji delajo ob pomoči procesorja in matematičnih operacij ter tako obdelajo analogni signal.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.