Svetlobna oprema

Ustvarjanje vzdušja na koncertih, v lokalih, gledališčih, diskotekah, dogodkih je dandanes vse bolj pomembno. Svetlobna oprema je namenjena prav temu - ustvarjanju nepozabnega ambienta.

Tip razsvetljave, ki ga je moč upravljati s pomočjo različnih kontrolnih protokolov in omogoča nastavitve oziroma programiranje raznih parametrov.

Razsvetljava, ki ni avtomatizirana in je nastavljiva zgolj ročno. Za uravnavanje jakosti žarka je obvezna uporaba dimerja.

Ko je pomembna poraba energije ter življenska doba vira svetlobe je LED razsvetljava primerna rešitev tako za klasično kot barvno osvetlitev.

Omogoča krmiljenje oziroma programiranje inteligentne razsvetljave ter dimerjev za klasično razsvetljavo.

Laserji so kompleksni visoko tehnološki sistemi opremljeni z optičnimi komponentami, ki omogočajo natančno projekcijo žarka. Uporabljajo se predvsem za tako imenovane ''beam show-e".

Služijo za dodatno popestritev prostora, nekatere - kot je fina megla - pa tudi nujno potrebujemo saj omogočajo vidljivost svetlobnih žarkov.

Drugače imenovani še kot dimerji oziroma močnostne enote, omogočajo uravnavanje jakosti svetlobe in se uporabljajo v kombinaciji s klasičnimi svetili. Krmilijo se s pomočjo DMX protokola.

Tako inteligentna svetila kot regulatorji potrebujejo za delovanje signal iz kontrolnega pulta. S pomočjo delilnikov, združevalnikov, ojačevalnikov lažje zagotovimo primeren signal zadovoljive jakosti na primernem mestu.

Električno napajanje je nujno potrebno za delovanje večine elementov svetlobne opreme. Elektro distributorji omogočajo nadzor primernosti električnega toka, lažjo razporeditev na željena mesta ter povečajo zaščito opreme pred električnim udarom.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.