02.04.2008
Bowling Maksimus
Bowling Maksimus

Za podjetje Komunika iz Murske Sobote smo izdelali celosten koncept zvočne in svetlobne zasnove za bowling center in nato poskrbeli tudi za dobavo opreme ter izvedbo inštalacije. Bowling center se deli na več segmentov (Terasa, VIP prostor, plesišče, bowling, biljard in avla) in tako je bil zasnovan tudi avdio sistem, ki ga je moč upravljati centralno torej iz enega mesta. Uporabljeni so različni zvočniški sistemi. Sistem na terasi, v avli in biljaru je zasnovan s 100V linijo (ozvočenje proizvajalca DAS audio), saj je njegov glavni namen ambientalna glasba. Zvočniški sistem na plesišču in bowlingu pa je zaradi uporabe v nočnih urah (kot diskoteka) zasnovan na profesionalnem ozvočenju proizvajalca NEXO (serija PS8 in PS10). VIP soba je še posebej občutljiv del objekta saj je namenjena pomembnejšim gostom in zaključenim družbam, zato smo tu zasnovali enostaven vendar kvaliteten sistem proizvajalca AUDICA, ki ga gosti lahko sami prilagajajo svojim potrebam. Omogočena je izbira različnih glasbenih virov, tako lahko gostje izbirajo med glasbo, ki jo posluša celoten bowling, lahko pa se odločijo za ogled filma ali tekme. V primeru, da imajo svojstven glasbeni okus pa je za njih pripravljen IPOD dock. Jakost glasbe lahko uravnavajo sami; neodvisno od preostalih delov bowlinga kar omogoča lagodno počutje.

Seveda je svetloba ena izmed elementov, ki ključno vpliva na počutje obiskovalcev zato smo plesišče in bowling opremili z inteligentno razsvetljavo proizvajalca ROBE.

UPORABLJENA OPREMA

Avdio:
4 kos NEXO PS10
2 kos NEXO LS500
6 kos NEXO PS8
3 kos NEXO LS400
10 kos Arco 4T črne barve
6 kos Arco 4T bele barve
4 kos AUDICA MicroLine
1 kos AUDICA MicroSub
12 kos Vgradni stropni zvočnik

Razsvetljava:
3 kos ROBE ClubSpot 300CT
2 kos ROBE ColorSpot 170AT
6 kos ROBE ClubScan 250CT

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.