Inteligentna razsvetljava

Tip razsvetljave, ki ga je moč upravljati s pomočjo različnih krmilnih protokolov in omogoča nastavitve oziroma programiranje raznih parametrov, kot so: barva, širina žarka, moč žarka, gobos, pan, tilt, itd.

Iskalnik po izdelkih

Svetila z gibljivim zgornjim delom (glavo), ki omogočajo spreminjanje barve svetlobe, menjavo in vrtenje gobosov, spreminjanje širine in ostrine žarka itd. Uporabljajo se v diskotekah, koncertnih dvoranah, klubih in na raznih dogodkih. 

V tem primeru žarek premikamo s pomočjo motoriziranega ogledala. Skenerji omogočajo podobne funkcije kot moving headi le, da so te bolj omejene. Njihova poglavitna prednost je hitrost premikanja žarka. Primerni so predvsem za diskoteke, klube, majhne in srednje koncertne dvorane ter razne dogodke.

Omogočajo spreminjanje barv svetlobe po principu CYM (Modra, Rumena, Magenta). Krmilimo jih lahko s pomočjo DMX protokola. Za razliko od moving headov in skenerjev pa menjalci barv niso motorizirani in jih lahko premikamo le ročno. 

Gre za svetila manjše moči, ki so primerna predvsem za bare, klube in diskoteke. Z njimi zagotavljamo dodaten svetlobni efekt, ki ga z menjalci barv ali moving headi ni mogoče izvesti. Krmilimo jih lahko tudi s pomočjo DMX protokola.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.