Efekti

Gre za svetila manjše moči, ki so primerna predvsem za bare, klube in diskoteke. Z njimi zagotavljamo dodaten svetlobni efekt, ki ga z menjalci barv ali moving headi ni mogoče izvesti. Krmilimo jih lahko tudi s pomočjo DMX protokola.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke
RobeFLARE

FLARE je spot svetilo ki vsebuje barvni disk s 15-imi barvami, strobo efekt, zvočni sprožilec, 19º lečo in 250W halogensko žarnico. Namenjen je predvsem srednjim in manjšim klubom, barom ter restavracijam s plesišči.

HIP-HOP vsebuje 3 strano barvno prizmo, vrtljiv parabolični reflektor, kombiniran gobo/barvni disk s 14-imi barvami/gobosi + odprto, 250W halogensko žarnico, strobo efeket, digitalni dimer in glasbeni sprožilec. Svetilo projecira tako imenovane ''Flower'' efekte in je primerno predvsem za klube, bare ter restavracije s plesišči.

Euphoria je novo efektno svetilo iz ROBE-ove Club in Bar serije. Vsebuje vrtljivo prizmo, kar omogoča posebne vizualne efekte, 9 gobosov, variabilni strobo efekt ter časovni in glasbeni sprožilec. Euphoria je namenjena klubom, barom, restavracijam ter malim in srednje velikim dogodkom.

RobeFUSION

FUSION vsebuje vrtljivo parabolično ogledalo, kombiniran gobo/barvni disk s 14-imi efekti + odprto, 250W žarnico, strobo efekt, dimer ter avtomatski in glasbeni sprožilec.  Namenjen je projeciranju ostrih ''flower'' in ostalih grafičnih efektov. Primeren je predvsem za uporabo v diskotekah, barih ter restavracijah.

RobeFUNKY

FUNKY vsebuje večbarvno parabolično ogledalo in efektni disk s pomočjo katerega ustvarja večbarvne ''flower'' efekte. Tako ogledalo kot disk sta vrtljiva v obe smeri, omogočena je tudi nastavitev hitrosti vrtenja. Poleg naštetega FUNKY vsebuje še strobo efekt, digitalni dimer, 250W halogensko žarnico ter avtomatični in glasbeni sprožilec.

Dominator je centralni multi skener efekt, ki vključuje 6 gibljivih ogledal in 6 vrtljivih valjev z ogledali (tako ogledala kot valje je  moč nadzirati s pomočjo DMX protokola), trostrano prizmo, 6 gobosov in 3 barvne filtre. Dobavljen je v kompletu z DMX kontrolerjem, ki vsebuje predprogramirane sekvence. Namenjen je uporabi v klubih in barih.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.