Zunanja

LED svetila z IP54 in IP68 zaščito, kar omogoča tudi zunanjo uporabo. Določena svetila so primerna tudi za podvodno osvetlitev.

Iskalnik po izdelkih

Prikaži 10 15 20 30 40 50 izdelkov na stran / Prikaži vse izdelke

REDMix 2•188 Outdoor je idealno svetilo za razsvetljavo velikih stavb in notranjih ter zunanjih oderskih prizorišč. Glavna prednost svetila je tiho delovanje in visoka svetilnost, ki jo REDMix 2•188 Outdoor dosega zaradi gosto nameščenih LEDic.

Kjer se za zunanjo uporabo potrebuje večje in močnejše svetlobne LED vire je ArcSource Outdoor 36 prava rešitev. Izdelan je iz nerjavečega jekla 316 z IP 68 zaščito, ki omogoča, da lahko ArcSource Outdoor 36 namestimo v okolje, ki so praviloma zahtevnejša (fontane, neposredno na dež, okolice bazenov...)

Kjer se za zunanjo uporabo potrebuje večje in močnejše svetlobne LED vire je ArcSource Outdoor 12 prava rešitev. Izdelan je iz nerjavečega jekla 316 z IP 68 zaščito, ki omogoča, da lahko ArcSource Outdoor 12 namestimo v okolje, ki so praviloma zahtevnejša.

ArcSource Outdoor 3, 6, 7 so izdelane iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 68 in so idelano dopolnilo k ArcLine Outdoor produktom. Zaradi svoje IP 68 zaščite so lahko popolnoma potopljeni v vodo, kar jim omogča, da ustvarjajo svetlobne efekte tudi tam kjer to ni možno. 

ArcSource Outdoor 3, 6, 7 so izdelane iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 68 in so idelano dopolnilo k ArcLine Outdoor produktom. Zaradi svoje IP 68 zaščite so lahko popolnoma potopljeni v vodo, kar jim omogča, da ustvarjajo svetlobne efekte tudi tam kjer to drugače ni možno.

ArcSource Outdoor 3, 6, 7 so izdelane iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 68 in so idelano dopolnilo k ArcLine Outdoor produktom. Zaradi svoje IP 68 zaščite so lahko popolnoma potopljeni v vodo, kar jim omogča, da ustvarjajo svetlobne efekte tudi tam kjer to ni možno.

ArcSource Wall 3 RGB je izdelana iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 54. Z možnostjo mešanja barv in svoje edinstvene oblike je primerna za osvetljevanje sten z spodnje in zgornje strani. V ArcSource Wall 3 je možno vgraditi LED Luxeon svetlobni element tople 3200K in hladne bele 6500K, kar je idealno nadomestilo za nizkonapetostne halogenske stenske svetilke.

ArcSource Twin Wall 3 RGB je izdelana iz nerjavečega jekla 316 z IP zaščito 54. Z možnostjo mešanja barv in svoje edinstvene oblike je primerna za osvetljevanje sten z spodnje in zgornje strani. V ArcSource Twin Wall 3 je možno vgraditi LED Luxeon svetlobni element tople 3200K in hladne bele 6500K, kar je idealno nadomestilo za nizkonapetostne halogenske stenske svetilke.

Anolis ArcSource 1 je visoko zmogljivo LED svetilo, ki ima vgrajen LUXEON LED element. Na voljo je v različnih barvnih izvedbah rdeča, zelena, modra, oranžna, topla bela in hladna bela.

ArcSource 12 Inground prinaša mož nost LED luči, AR1-11 oblike za vgradnjo v tla. Za vdorno zaščito skrbi IP67 zaščitni faktor. ArcSource 12 Inground ima vgrajene obremenitvene ležaje, ki omogočajo, da je zadoščeno vsem zahtevanim zunanjim vplivom.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.